Bérszámfejtési szolgáltatás

Növelje vállalkozásának hatékonyságát és csökkentse költségeit a bérszámfejtési tevékenységek kiszervezésével!

Egy vállalkozás működésében a bérszámfejtés az egyik legkomplexebb és legkritikusabb terület. Nem csak számtalan jogszabálynak kell megfelelni, megfelelő szaktudással rendelkező ügyintézőket kell alkalmazni, hanem elengedhetetlen egy pontosan, megbízhatóan működő szoftver alkalmazása is.

Sok esetben a program megtalálása és működtetése is problémákba ütközik, a stabil szaktudással rendelkező kolléga felkutatása azonban még nehezebb.

Bérszámfejtési szolgáltatásunk során nem csak a munkavállalók munkabérét, juttatásait, távollétre eső javadalmazását számoljuk el, hiszen a bérelszámolás ennél sokkal komplexebb terület.

Kezeljük többek között a távollétek jelentését, a bérből történő levonásokat, a Cafeteria elszámolását, a hivatalos szervek felé az adók és járulékok elszámolását, jelentését és megfizetését, valamint a tb-ügyeket, ami nem csak a betegszabadság elszámolását jelenti, hanem a különböző egészségbiztosítási- és családi ellátások igénylését vagy számfejtését, mint például a táppénz, csecsemőgondozási díj vagy gyermekgondozási díj.

Miért érdemes a kiszervezés mellett dönteni?

A bérszámfejtés kiszervezése minden cég életében könnyebbséget jelenthet.

  •  Csökkennek a személyzeti bér- és képzési költségek.
  • Nincs szüksége bérszámfejtő program megvásárlására vagy bérlésére, vagy egyéb plusz infrastruktúra működtetésére (számítógép, mobiltelefon, nyomtató stb.).
  •  Jelentősen csökkennek az adminisztrációs terhek.
  • Megszűnik a függősége a bérszámfejtésért felelős alkalmazottaktól, nem jelent gondot távollét, betegség esetén a kolléga helyettesítése. 
  • A szolgáltató biztosítja a naprakészséget a törvények, jogszabályok területén, ennek köszönhetően minimalizálódik azoknak a hibáknak a száma, amik egy munkaügyi- vagy társadalombiztosítási ellenőrzés során problémát okoznának és esetlegesen büntetést vonnának maguk után.

  Számfejtőink biztos szakmai tudásával, gyakorlatával megbízható bérszámfejtési szolgáltatást tudunk nyújtani.

  Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásunkról

  Evolution Consulting Kft.

   3515 Miskolc, Egyetemváros
   AFKI ép., 2. em.
    HRmaster rendszerrel
    kapcsolatos bejelentés
     3515 Miskolc, Egyetemváros
     AFKI ép., 2. em.
      HRmaster rendszerrel
      kapcsolatos bejelentés