Dolgozói visszajelzés modul

Szeretné, ha munkavállalói nem csak évi egy-két alkalommal kapnának visszajelzést a munkájukról? Ön szerint sem elegendő, ha a visszajelzések kizárólag a vezetői réteg által összeállított szempontokra támaszkodnak?

Ön is úgy gondolja, hogy szükség van egy csapatmunkát erősítő, szervezeti kultúrát fejlesztő kommunikációs platformra?

Legyen a teljesítményértékelés folyamatos és többdimenziós, épüljön azonnali reakciókra! Anonim vagy nevesített? Döntsön a visszajelző! Adhasson bárki bárkinek visszajelzést a szervezetben, felejtsük el a szigorú struktúrákat!

A hrMaster szoftver Dolgozói visszajelzés modulja egy dinamikus, minden dimenziót felölelő, szabadságot biztosító, a modern elvárásoknak és a közösségi média által kialakított irányvonalaknak megfelelő kommunikációs csatorna, mely fejlődési lehetőséget biztosít a munkavállalók számára.

=

A modul célja, hogy minél jobban bevonja a kollégákat a személyügyi folyamatokba.

=

A munkavállalók beosztástól és szervezeti elhelyezkedéstől függetlenül adhatnak visszajelzést bármely dolgozónak.

=

Az üzenetek kategorizálhatósága segíti az üzenetek céljának megértését, és lehetőséget nyújt statisztikai kimutatások készítésére.

=

A különböző típusú visszajelzések a munkavállalók közötti mindennapi interakciók lereagálására szolgálnak, segítik a viselkedés és a munkakörnyezethez való alkalmazkodás finomítását. Adható fejlesztési célú vagy semleges üzenet, de dicséret vagy egy online “köszönöm” is.

=

A névvel és név nélkül is adható visszajelzések támogatják az őszinte, következményeket nélkülöző munkahelyi kommunikációt.

=

A rendszer által a visszajelzések szövege mellé felkínált alapképeken túl, a felhasználó is tölthet fel ezek helyett egyedieket. Így az üzenetek a közösségi megoldások stílusához alkalmazkodva vidámabbak, barátságosabbak lesznek.

=

Az üzenetek szűrhetők és riportálhatók küldő, típus vagy szöveg alapján.

=

Az adminisztrátori jogkörrel rendelkező felhasználók átfogó képet kapnak a szervezeten belüli interakciókról, azok számáról, valamint tartalmáról is.

=

E-mail értesítő állítható be minden visszajelzés érkezéséről.

=

A kezdőlapon külön widgeten követhetik a felhasználók az adott és kapott visszajelzéseket, a rendszer külön jelzi az újakat.

Kíváncsi, hogyan működik a modul?

Hívjon minket most!

Önt is érdeklik a részletek a hrMaster szoftverrel kapcsolatban?

Kattintson a lenti gombra most!
INFORMÁCIÓ / CONTACT US!